TVM AWARDS
Dagboek van een chauffeur

NK veiligste chauffeur

De 20 beste chauffeurs van Nederland gingen zaterdag 1 oktober de strijd met elkaar aan tijdens het NK veiligste chauffeur. Op het TT-circuit in Assen moesten diverse rijproeven worden gereden onder toeziend oog van een strenge jury. Jelmer Stoker was de allerbeste en mag zich een jaar lang de veiligste chauffeur van Nederland noemen.

NK veiligste chauffeur

Het NK veiligste chauffeur vond plaats tijdens de TVM Awards. Verzekeringsmaatschappij TVM organiseert deze jaarlijkse wedstrijd om veilig rijgedrag te promoten. Na een aantal voorrondes mochten de 20 beste chauffeurs hun vakmanschap laten zien op het TT-circuit in Assen.

De Finale

De 3 allerbeste chauffeurs mochten in de finale strijden om de titel veiligste chauffeur van Nederland tijdens een aantal zenuwslopende proeven. Onder toeziend oog van het publiek en de media was de spanning om te snijden. Uiteindelijk bleek Jelmer Stoker uit het Friese Haskerhorne de allerbeste en ging met de titel aan de haal. Hij mag zich een jaar lang de veiligste chauffeur van Nederland noemen.

Volgens de jury was Stoker zich bewust van zijn omgeving, was rustig en voerde de opdrachten perfect uit. Jelger Miedema werd tweede en de derde plek was voor Danny Henskens.

TVM Awards

De TVM Awards zijn in het leven geroepen om veilig weggedrag te promoten. TVM verzerkeringen wil met dit evenement ook een positieve bijdrage leveren aan de transportsector. Samen met haar partners kon je tijdens dit evenement kennis maken met de wereld van transport en logistiek. Het Sectorinstituut Transport en Logistiek organiseerde een instapddag. Tijdens een instapdag kun je zelf rijden in een vrachtwagen, praten met werkgevers en informatie krijgen over het behalen van je groot rijbewijs. Wie weet mag jij volgende jaar meedoen en mag jij jezelf veiligste chauffeur van Nederland noemen.

TVM Awards

Delen?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *